Snowboarden in Canada!

Na jarenlang er over gedroomd te hebben, gaat het nu dan toch echt gebeuren! Komende winter gaan we snowboarden in Canada. 6 weken nog wel!

Zie hier onze route en volg ons op deze blog.

woensdag 18 maart 2009

Praatjesmakers

Dat is toch wel erg opvallend hier als je in de skilift zit (buiten het feit dat iedereen de liften opvult en dit onderling regelt met elkaar), mensen maken hier een praatje met elkaar. Vaak wordt er gevraagd hoe het in Bella Coola is. Een stiksel wat op Anne-Marie haar snowboard pak zit. Ik weet niet wat het is met dat pak, maar zo vaak wordt ze erop aangesproken. We zagen trouwens iemand met hetzelfde pak lopen, een nederlandse natuurlijk. Uiteindelijk komen we natuurlijk uit op dat we uit Nederland (niet iedereen weet dus waar het ligt, vooral in de kroeg niet en nee het ligt niet in scandinavie) komen en dat we een snowboard roadtrip aan het maken zijn. De meest gehoorde reactie is dan "Oh wauw, you're doing it all!". Leuk te horen natuurlijk uit de mond van Canadezen. Er zijn er ook veel die wel ergens familie uit Nederland hebben. Vandaag nog met een kippenboer uit Vancouver (goede job, want hij was eigenaar van een condo hier en was er ergens anders 1 aan het bouwen) in de hottub gezeten, die zelfs Gilze-Rijen kende.
Vandaag heeft het de hele dag gesneeuwd, maar gelukkig goed zicht. (Alhoewel je dat niet zou zeggen als je onderstaande foto's ziet)

Wel waren sommige liften gesloten wegens de wind. Morgen de laatse dag, hopelijk wordt dat de climax.

Geen opmerkingen: