Snowboarden in Canada!

Na jarenlang er over gedroomd te hebben, gaat het nu dan toch echt gebeuren! Komende winter gaan we snowboarden in Canada. 6 weken nog wel!

Zie hier onze route en volg ons op deze blog.

maandag 2 maart 2009

Nederlands weer..

..hier in Fernie. Vandaag dus een mix van regen en sneeuw gehad. 't mierzerde.
Vanmorgen toen ik de deur uitliep om de spullen in de auto te zetten, vloog ik al achterover door de gladheid hier voor de deur. Gelukkig was het verder niet echt glad op de wegen naar de pistes toe, dus we waren weer om 9:00 op de pistes. Onderaan de berg miezerde het een beetje door de temperaturen boven nul, boven was wat lichte sneeuw. Nu merkte je wel het verschil tussen de "droge" sneeuw die we eerder hadden en die van vandaag. De sneeuw blijft dan veel meer aan elkaar plakken. Het leek op de sneeuw die we vaak in maart in Franrijk hebben.
Nadat we ons 's morgens even opgewarmd hadden aan de hot chocolate pakten we weer een lift naar de top. Helaas kwamen we pas ongeveer 40 minuten later aan, aangezien de lift stopte toen we er in zaten. Gelukkig kwam er wel iemand van de Ski Patrol zeggen hoe lang het waarschijnlijk nog zou duren. Op halve kracht zijn we uiteindelijk boven aan gekomen, maar de lift heeft de rest van de dag niet meer gedraaid. Bij het uitstappen stonden ze ons trouwens wel op te wachten met vouchers die we in konden wisselen voor eten/drinken.Al met al toch een goede dag gehad!

Morgen reizen we weer door naar de volgende plaats, Rossland, om te gaan boarden in Red Mountain.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hey scheve taant, hij gaat lekker. nog gin 2six-t fotos gezien....show m

Anoniem zei

Je bent er te lang uit, pico.....het is 3six-t ;-)