Snowboarden in Canada!

Na jarenlang er over gedroomd te hebben, gaat het nu dan toch echt gebeuren! Komende winter gaan we snowboarden in Canada. 6 weken nog wel!

Zie hier onze route en volg ons op deze blog.

vrijdag 13 maart 2009

Uitgeslapen

tot 8:30 vandaag. Gisteren weer een mooie zonnige dag gehad in Whistler:
Whistler Mountain gezien vanuit "7th Heaven" (Blackcomb Mountain)

Blackcomb Mountain gezien vanuit Whistler Mountain

's avonds wezen eten bij de "Old Spaghetti Factory". Een "It's all included!" italiaans restaurant, dus bij elk hoofdgerecht zit een salade of een soep vooraf en ijsje na. Wel een beetje niveau "Van der Valk", maar daar is de prijs dan naar ook. 38 CAD waren we kwijt (incl. 2 pints en een witte wijn), dus nog geen 25 euro voor 2 personen. Zo duur is Whistler eigenlijk niet, zeker niet in vergelijking met de franse Alpen of Nederland. Een refill van je grote glas cola is vaak ook gratis of maar 0,50 CAD. Ze hebben hier voor de lunch wel veel wraps en burgers met friet. Voor de wat beter restaurants betaal je natuurlijk wat meer, maar gezien de verhalen hadden we het duurder verwacht.
Whistler Village

Vandaag was het wat bewolkter en viel er wat sneeuw uit de lucht. Flurries zoals ze hier zeggen.
Zoals gezegd waren we er pas later uit (8:30u) en het was niet onze beste dag, maar dat kan gebeuren als je al 31 van de 34 dagen (Anne-Marie 18 van de 20) op je board staat. (1 gemist doordat we brak waren (ik en Jeroen), 1 door tandartsbezoek/reizen en 1 door een reisdag van Rossland naar Vancouver).
Eind van de middag weer lekker in de hot tub en het zwembad gelegen. Normaal ben ik niet zo'n fan van een hot tub, maar zo buiten in de winter is toch wel erg lekker!
Hopelijk gaat het vannacht sneeuwen zoals voorspeld en hebben we morgen weer een topdag!

1 opmerking:

Anoniem zei

hahaha ´old spaghetti factory´....

hebben jullie wel een customer survey kaartje ingevuld?

jeroen